Welk eindejaarscadeau geef je aan vrienden?

We zijn inmiddels halverwege de feestmaand december. Binnenkort vieren we Kerst en maken we ons op voor het nieuwe jaar. Ga je dit jaar ook Kerst vieren met je vrienden, dan ben je vast en zeker op zoek naar originele eindejaarscadeaus. Want waar maak je je vrienden echt blij mee? Hieronder hebben wij een aantal verschillende cadeaus en gadgets uitgelicht voor elk type man én budget. Laat zien dat je aan jouw vrienden denkt met deze originele geschenken.

Speciaalbiertjes

Het perfecte cadeau voor de echte bierdrinker. Er zijn zoveel verschillende speciaalbiertjes, dat er voor elke vriend wel een mooi bierpakket samengesteld kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een typisch Belgisch speciaalbier-pakket of ga voor bier van Nederlandse bodem. Op basis van zijn smaakvoorkeuren kan je een gepersonaliseerd biercadeau maken. Maak het cadeau nog specialer door het pakket te laten bedrukken met de naam van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan een zelf ontworpen etiket.

Alles voor de barbecue

Een fijne barbecue, lekker vlees, je favoriete vrienden en een lekker drankje; dit klinkt als de perfecte barbecue. Meer heeft een man niet nodig toch? De meeste mannen houden van barbecueën en daarom vallen barbecueaccessoires altijd in de smaak. Een elektrische aansteker, schort met naam of een barbecue gereedschapsset. Met een elektrische aansteker kan de barbecue snel en gemakkelijk gebruiksklaar gemaakt worden. Een barbecueschort met naam is een persoonlijk en uniek cadeau en een gereedschapsset is onmisbaar tijdens het bereiden van de lekkerste gerechten. Cadeaus voor de barbecue zijn niet alleen een leuk geschenk om te geven, als je geluk hebt mag je binnenkort bij je vriend aanschuiven.

Powerbank

Vandaag de dag kan niemand meer zonder zijn smartphone. En niemand wil dan ook met een lege telefoon komen te staan. We willen 24/7 bereikbaar zijn. Een powerbank is dus een fantastisch cadeau voor vrienden die niet zonder hun telefoon kunnen. Met een powerbank kan je, naast je smartphone, ook andere gadgets opladen.

Een gepersonaliseerde pen

Ben je op zoek naar een uniek maar niet al te duur cadeau? Kies dan voor een gepersonaliseerde pen met de naam van je vriend. Laat pennen bedrukken en geef ze cadeau. De ontvanger zal zich speciaal voelen. Je kan ook kiezen voor pennen graveren zodat je net die extra touch aan je pen geeft.

Parfum als persoonlijke accessoire

Parfum is misschien niet het meest originele cadeau, maar met een geurtje zit je altijd goed. Parfum is een van de meest populaire cadeaus. En eigenlijk is een lekker parfum gewoon een persoonlijk geschenk. Er zijn vele soorten parfum en bij iedere man past weer een andere geur. Heb je wel eens gehoord van de ‘signature scent’? Dit is een geur die we met iemand associëren, waardoor het een verlengstuk wordt van zijn persoonlijkheid. Een reflectie van wie hij of zij is. Geef een passend geurtje aan een vriend en je zegt indirect ‘ik ken jou’. Parfum is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Bijkomend voordeel: vaak zijn de flesjes op zich al een uniek presentje.